Selecteer een pagina

Boeken

  • Aantal gelezen boeken in 2018 (4/12)

Dan Brown

Oorsprong

Oorsprong is het meest recente boek van Dan Brown, de populairste thrillerschrijver ter wereld. In dit boek houdt de hoofdpersoon – Robert Langdon – zich bezig met de vragen: waar komen wij vandaan en waar gaan wij naartoe? Het verhaal speelt zich af in Spanje: Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla. Ben je geïnteresseerd in moderne kunst, innovatieve technologie, codes, religie, geschiedenis en/of architectuur? Dan is dit een boek voor jou!

Ashlee Vance

Elon Musk

Een fascinerend boek over Elon Musk en zijn bedrijven PayPal, Tesla Motors, SpaceX en Solar City. In dit boek – naar mijn mening de beste biografie over Elon Musk – biedt journalist Ashlee Vance een inkijkje in het buitengewone leven van de door inovatie gedreven Elon Musk. Gebasseerd op gesprekken met Musk, zijn familie en vrienden.

Ernest Cline

Ready Player One

Dit is het eerste boek van Ernest Cline. Zijn verhaal speelt zich af in de toekomst; een dystopie waar iedereen het leven ontvlucht in een computerspel. Het boek zit vol met referenties naar de jaren ’80; films, muziek, games en meer. Door middel van de hoofdpersoon Wade Watts word je meegenomen in de wereld van het jaar 2044, waarin alle olievoorraden op zijn en klimaatverandering de aarde een stuk minder leefbaar heeft gemaakt. Iedereen probeert in een virtuele wereld, de OASIS, een zoektocht op te lossen en hopen daarmee veel geld te verdienen.

Mocht je houden van de jaren ’80 en fictie leuk vinden, dan is dit zeker een aanrader.

Meer boeken worden binnenkort toegevoegd!

Contact

Via mijn contactgegevens of -formulier kan je contact met mij opnemen.
Hoogeveen, Nederland

Laat een bericht achter

3 + 11 =